بيتزا
العجينه
كيلو دقيق
معلقه خميرة فوريه
ربع كوب زيت
معلقتين لبن بودرة
معلقتين سكر
وماء للعجن تعجن وتترك تخمر ثم ناخذ نصف العجينه ونفردها فى صاج والنصف التانى اعمل كور واحشيها جبنه شيدر عاى الحواف داير مايدور
الحشو
الفراخ شرائح فى الزيت لغايه مايتغير لونها ثم اضع فصين ثوم مهروسين علي الفراخ ثم الفلفل الوان وشوح شويه واطفى النار ثم احض كتشاب وادهن سطح العجينه المفروده فى الصاج وانزل بالفراخ والفلفل والزيتون حلقات وطماطم بس مش كتير حبتين فقط مقطعه مكعبات من غير القلب ثم اغطى كل ده بالجبن الموتزرلا والتركى وتدخل الفرن بالهنا
مشاركه من الاخت Sahr Faiz
العجينه
كيلو دقيق
معلقه خميرة فوريه
ربع كوب زيت
معلقتين لبن بودرة
معلقتين سكر
وماء للعجن تعجن وتترك تخمر ثم ناخذ نصف العجينه ونفردها فى صاج والنصف التانى اعمل كور واحشيها جبنه شيدر عاى الحواف داير مايدور
الحشو
الفراخ شرائح فى الزيت لغايه مايتغير لونها ثم اضع فصين ثوم مهروسين علي الفراخ ثم الفلفل الوان وشوح شويه واطفى النار ثم احض كتشاب وادهن سطح العجينه المفروده فى الصاج وانزل بالفراخ والفلفل والزيتون حلقات وطماطم بس مش كتير حبتين فقط مقطعه مكعبات من غير القلب ثم اغطى كل ده بالجبن الموتزرلا والتركى وتدخل الفرن بالهنا
مشاركه من الاخت Sahr Faiz
0 التعليقات :
إرسال تعليق