تشيز كيك بالجيلي
الطبقة الاولي
اي بسكوت عندك انا استخدمت فنجرز مع ربع كوب زبدة سايحة ونص كوب سكر ونفردها في صنية الاتشيز وندخلها في الفرن 10 دقائق تشد ونطلعها تبرد
الطبقة الثانية
بعد كزا مرة عملتها دي خلاصة الحشوة علبة كريمة حلويات مع سكر مع كريم جانتية شوكلت كنت عملاة لوحدو وكمان كوب لبن بودرة وباكو جيلي فرولة وطبعا الجبنة اي جبنة مطبوخة ملحها خفيف انا استعملت بريزدون بالقشطة مع عسل وبيضة وفانيليا ودة مهمة وندخلها الفرن ربع ساعة ونخليها تبرد
الطبقة الثالثة
كنت عملة جيلي ثقيل يعني قللت المية وسبتها تبرد 6 ساعات
مشاركه من الصديقه
الطبقة الاولي
اي بسكوت عندك انا استخدمت فنجرز مع ربع كوب زبدة سايحة ونص كوب سكر ونفردها في صنية الاتشيز وندخلها في الفرن 10 دقائق تشد ونطلعها تبرد
الطبقة الثانية
بعد كزا مرة عملتها دي خلاصة الحشوة علبة كريمة حلويات مع سكر مع كريم جانتية شوكلت كنت عملاة لوحدو وكمان كوب لبن بودرة وباكو جيلي فرولة وطبعا الجبنة اي جبنة مطبوخة ملحها خفيف انا استعملت بريزدون بالقشطة مع عسل وبيضة وفانيليا ودة مهمة وندخلها الفرن ربع ساعة ونخليها تبرد
الطبقة الثالثة
كنت عملة جيلي ثقيل يعني قللت المية وسبتها تبرد 6 ساعات
مشاركه من الصديقه
0 التعليقات :
إرسال تعليق