البغاشه
المقادير
كوب ونصف دقيق
كيس فانيليا
بيضة
٢ معلقة كبيرة سمنة
ماء للعجن
شربات بارد
زيت للقلي
طريقة التحضير
فى العجان نخلط الدقيق مع البيض ثم الفانيليا والسمنة وننزل بالماء شوية شوية نعجنهم جيدا جدا حتى يتكون عجينة طرية مش بتلزق فى الايد نتركها نصف ساعة ترتاح ثم على سطح مستوى نرشرش شوية دقيق ونفرد العجينة ونشكلها بالقطاعات حسب الرغبة نسخن زيت القلي على نار متوسطة ونقليها فى الزيت ثم نضعها فى الشربات البارد وتقدم بالف هنا
مشاركه من الاخت خديجة الوادي
المقادير
كوب ونصف دقيق
كيس فانيليا
بيضة
٢ معلقة كبيرة سمنة
ماء للعجن
شربات بارد
زيت للقلي
طريقة التحضير
فى العجان نخلط الدقيق مع البيض ثم الفانيليا والسمنة وننزل بالماء شوية شوية نعجنهم جيدا جدا حتى يتكون عجينة طرية مش بتلزق فى الايد نتركها نصف ساعة ترتاح ثم على سطح مستوى نرشرش شوية دقيق ونفرد العجينة ونشكلها بالقطاعات حسب الرغبة نسخن زيت القلي على نار متوسطة ونقليها فى الزيت ثم نضعها فى الشربات البارد وتقدم بالف هنا
مشاركه من الاخت خديجة الوادي
0 التعليقات :
إرسال تعليق