البغاشه

البغاشه 
المقادير
كوب ونصف دقيق
كيس فانيليا

بيضة
٢ معلقة كبيرة سمنة
ماء للعجن
شربات بارد
زيت للقلي

طريقة التحضير
فى العجان نخلط الدقيق مع البيض ثم الفانيليا والسمنة وننزل بالماء شوية شوية نعجنهم جيدا جدا حتى يتكون عجينة طرية مش بتلزق فى الايد نتركها نصف ساعة ترتاح ثم على سطح مستوى نرشرش شوية دقيق ونفرد العجينة ونشكلها بالقطاعات حسب الرغبة نسخن زيت القلي على نار متوسطة ونقليها فى الزيت ثم نضعها فى الشربات البارد وتقدم بالف هنا

مشاركه من الاخت خديجة الوادي


شاركه

عن Unknown

هذا النص هو مثال لنص يمكن ان يستبدل في نفس المساحة ايضا يمكنك زيارة مدونة مدون محترف لمزيد من تحميل قوالب بلوجر.
    تعليقات بلوجر
    تعليقات فيسبوك

0 التعليقات :

إرسال تعليق