اوزي صرر

اوزي صرر
حضري الرز مسلوق  وتسلقي بازيلاء وجزر  وتجهزي لحمه مفرومه ومقلبه مع البصل ((و انا جهزت قطع كبده ))وقليت لوز وحطيت زبيب وطبعا عندك ورق الجلاش  تخلطي المكونات الرز اللوز الزبيب الخضروات وكبده مع بعضهم وتاخدي فنجان شربه وتحطي فيه اواق الجولاش بينهم زبده وتبدي تحشي وطبقي وهيا داخل فنجان الشربه وتقلبيها في صينيه  مدهون زيت وتتدهني الوجه حليب وتضعيها  في الفرن وبالهنا والصور توضح الطريقه بالتفصيل
مشاركه من الاخت
ام نهير وليد











 
شاركه

عن Unknown

هذا النص هو مثال لنص يمكن ان يستبدل في نفس المساحة ايضا يمكنك زيارة مدونة مدون محترف لمزيد من تحميل قوالب بلوجر.
    تعليقات بلوجر
    تعليقات فيسبوك

0 التعليقات :

إرسال تعليق