العوامه (الزلابيه)

العوامه
لمعرعه السر في قرمشتها 
. 2كوب دقيق .
 رشه ملح خفيفه .
 م ك نشا .
 م غ خميرة فوريه 
. م ك سكر . م غ فانيليا .
 2كوب ماء 
. شربات بارد تقيل بعد القلى 
الطريقه 
. اولا نخلط كل المكونات مع بعض وننزل الماء  شوى شوى ونقلب حتى تكون العجينه سايله مثل عجينه المشبك ونغطيها ونتركها تخمر حوالى ربع الساعه ثم نهبط العجينه اقصد نقلب العجينه بالمعلقه ثم اتركيها كمان نصف الساعه وتكونى مجهزة زيت غزير عالنار هاتى معلقه صغيرى وكةب فيه شويه زيت افضل من المويه عشان ما يرمى زيت خارج القلايه ولما يسخن الزيت ما يكون حار ننزل بالمعلقه فى الزيت اللى بالكوب وناخد كميه قليله مت الخليط وانزلى بيها فى الزيت مجرد ما تاخد لون اصفر انشليها من الزيت اتركيها تبرد وبعدين انزلى بيها تانى فى الزيت الساخن لحد ما يحمر لونها بهدا الشكل نزليها فى الشربات البارد وصفيها وممكن ترشى على الوش مكسرات وبالف هنا
مشاركه من الاخت
Aom Tota



شاركه

عن Unknown

هذا النص هو مثال لنص يمكن ان يستبدل في نفس المساحة ايضا يمكنك زيارة مدونة مدون محترف لمزيد من تحميل قوالب بلوجر.
    تعليقات بلوجر
    تعليقات فيسبوك

0 التعليقات :

إرسال تعليق