الاكلير

الاكلير
الطريقة
بتجيبى حلة تحطيها على نار هادية تحطى فيها كوب لبن و 4 كوب ماء و2/1 كوب سمنى"" وبلاش تستبدليها بذبة عشان جربتها وطلعت ناشفة معايا "" و2/1 كوب زيت ورشة ملح "" كله مع بعضه على نار هادية واول ما يبدأو فى الغليان تكونى مجهزه 4ونصف كوب من الدقيق ا
لمنخول وتروحى حطاه دفعة واحدة
ويكون فى ايدك مضرب سلك وتقلبى كويس اوى اوى لغاية ما تلم معاكى العجينة كل ده والنار هادية خالص
العجينة خلاص لمت معاكى والدقيق اختفى من كل حتة اطفى النار وهاتى اى حاجة حطى فيها العجينة وسبيها تهدى شوية مش تبرد تهدى بس
هدت العجينة شوية هتروحى جايبة 7 بيضات وفانيليا وتحطى بيضة بيضة ولما تحتفى تحطى التانية لغاية ما يخلص البيض ومتنسيش الفانيليا طبعا
😀😀😀 الحمد لله كده اخيرا الاكلير بقى جاهز معاكى
هتجيبى كيس الحلوانى ومتحطيش فيه اى شكل يبقى من قدام مدور عشان مفيهوش وش تشكيل انا عايزاه كده عشان الاكلير يطلع مظبوط ومش ناشف من جواه
حطى العجينة فى كيس الحلوانى واعملى صوابع جمب بعض فى صنية مدهونة سمن على خفيف مش زيت
دخليها الفرن وتابعيها كل شوية واول ما تبدأ تتحمر تط2لعيها واستنى تبرد واحشيها باسترى كريم ممكن تضيفيله كاكاو يبقى باشيكولاته ومن فوق حطى صوص شيكولاته واحشى اى فواكه عندك 

مشاركه من الصديقه
  
  Vina Omar

 
 
 
شاركه

عن Unknown

هذا النص هو مثال لنص يمكن ان يستبدل في نفس المساحة ايضا يمكنك زيارة مدونة مدون محترف لمزيد من تحميل قوالب بلوجر.
    تعليقات بلوجر
    تعليقات فيسبوك

0 التعليقات :

إرسال تعليق